Wil jij samenwerken met ons?

VlagSchotland.nl vindt het erg leuk om samenwerkingen aan te gaan en (pers)informatie te ontvangen over producten die aansluiten bij onze interesses. Binnen VlagSchotland.nl zijn er advertentiemogelijkheden voor (web)shops en merken gericht op productgroepen die bij Schotland en vakanties passen

E-mail: Jarno@marketinghelden.nl

Mogelijke vormen van samenwerking

Binnen de kanalen van VlagSchotland zijn er verschillende mogelijkheden tot samenwerking. Zowel een eenmalige als meerdelige of langdurige samenwerking behoort tot de samenwerkingsmogelijkheden.

  • Advertorial
  • Productreview
  • Het organiseren van een winactie
  • Het plaatsen van een betaalde link

Uiteraard zijn er in overleg ook andere vormen van samenwerking mogelijk. Een samenwerking is maatwerk. Graag komen we dan ook persoonlijk in contact om de juiste vorm van samenwerking af te stemmen en samen tot het beste resultaat te komen.

Vermelden van samenwerking

In het kader van transparantie en volgens de richtlijnen van de Reclame Code Commissie wordt een samenwerking te allen tijde vermeld. Een samenwerking op VlagSchotland.nl kan worden herkend aan de afbeelding met de tekst: “bevat gesponsorde content”. Dit kan op verzoek uiteraard ook achterwege worden gelaten.